Pyssel - hemma, Vardagsliv

Pyssel och almanacka

En underbar lugn och mysig dag

Som jag skrev i morse skulle jag ha en dag inomhus idag och småpyssla, göra vad jag vill och bara ta det lugnt. Och det har jag haft och det har varit så mysigt. Men nu är det färdigt för idag. Så min dag har inneburit pyssel och almanacka som kom i brevlådan idag.

Pyssel och almanacka

Jag har i flera år beställt almanacka från personligalmanacka.se och då även i år. Men i år klantade jag mig lite så jag ska försöka lösa det på nått sätt.

pyssel och almanacka

När jag beställde min almanacka så hittade jag ingen bra personlig bild så jag valde en som dom har. Och för första gången så satte jag in “personliga” datum med födelsedagar och andra bemärkelsedagar så det är tryckt i almanackan. Så smidigt.

Det jag klantade mig med var att dom sista sidorna där man kan välja vad man vill ha så ville jag ha sidor där jag skriver in vad vi äter varje dag. Men jag beställde för få veckor.

Deras pennor i olika färger har jag haft ett tag nu, men ville ha lite fler färger då man kan sudda med dom.  Då slipper man stryka och det blir kladdigt.

Jag har också beställt deras nyhet : clutchväska där man kan stoppa ner almanackan i. Jag beställde en grå, men den finns i flera färger.

Det som inte är med på bilden ovan är en julklapp så den kan jag inte visa nu !

Pyssel

Jag har tittat på “You” precis som jag skrev i morse. Sen har jag pysslat lite vidare med blommor och annat här hemma och nu är jag supernöjd med resultatet.

pyssel och almanacka

Nu blir det lite dator en stund. Sen en paus för att göra lite middag – titta på “halv åtta” som vi brukar göra och sen fortsätta lite nytta på datorn.