Vardagsliv

Avkoppling

Fortsätter kvällen som jag börjat dagen

Torsdag och eftersom jag har städat dom senaste dagarna så kan jag nu ta det lugnt. Allt är undanplockat och fixat så nu är det bara att plocka undan det man tar fram framöver. Så jag började med avkoppling på förmiddagen.

Efter lite avkoppling, dator och lite “You” på Netflix så åkte jag iväg till Barkarby och gjorde några ärenden. Men sen blev det avkoppling igen.

Avkoppling

Kanske låter som jag inte har gjort någonting dom senaste dagarna och det har jag väl inte riktigt gjort, men jag har gett mig själv lite ledigt denna vecka efter begravningen.

Nästa vecka får jag sätta fart på kroppen igen och lägga till manken med jobb och hela biten. Jag ska ju jobba nästa helg på Kistamässan, men det verkar vara svårt att få pass där för det är det enda jag har fått hittills. Så fredag, lördag och söndag kommer jag jobba på Comic Cons utställningen som “trängselvakt”. Jag har sökt några andra pass också, men dom har jag inte fått svar på än.

Jag har skjutsat Christer till t-banan då han ska träffa dom han jobbar med. Dom äter middag på Bistroteket just nu. Och när jag varit förbi lägenheten och kollat om det kommit nån post åkte jag förbi Åkermyntan och köpte en banan / ananas / curry pizza. Ja, det är väldigt mycket kvar som jag stoppat in i kylen igen.

Kvälls avkoppling

Kvällen för mig kommer att fortsätta som den varit idag – avkoppling. Lite tv just nu och så får vi se vad det blir sen. Man vet ju aldrig med mig som sagt.

Jag håller på och organiserar lite “listor” på datorn som jag skrivit om tidigare. Och som jag lagt åt sidan, men nu kan jag ju sitta här i lugn och ro och fixa lite.