Inlägg

Fettsugning

I dag är det inget konstigt

För en del år sedan var det nästan tabu att berätta för andra att man gjort en fettsugning. Men i dag är det inte så. I dag läggs det ut bilder och berättelser på många sociala medier och sidor om fettsugning. Och i dag finns det många olika sätt att göra fettsugning. Inte bara för att ta bort den där extra ringen runt magen.

fettsugning

Fettsugning

Och det finns flera olika metoder som används på Estetikum’s klinik i Uppsala. För det första är det den traditionella fettsugningen suger ut fett genom smala kanyler med hål i som pumpar ut fettet.

Laserfettsugningen avger ett laserljus där energin värmer upp fettvävnaden och stimulerar så att huden drar ihop sig. Dessutom absorberar kroppen det skadade fettet och metoden används som ett komplement till fettsugning.

Vilken metod du och läkaren än bestämmer, vare sig det är en traditionell fettsugning för att få bort din extra ring, få bort fettet under din haka eller på dina ben ser du ett resultat efter några veckor.

Beroende på hur stor fettsugning du ska göra görs alla med lokal bedövning och tar mellan en till sex timmar.

Dessutom gör både män och kvinnor i dag fettsugningar. Och män som vill ta bort bröstvävnad och överskottshud gör en gynekomasti och är inget konstigt idag.

Estetikum

Estetikum har sin specialklinik i Uppsala och inriktar sig på fettsugning och behandlingar inom hudvården. Dessutom så ger klinikens specialister dig alltid personliga råd och vägledningar för att du ska få det bästa resultatet.

För att du ska känna dig trygg följs alla lagar och föreskrifter som gäller inom omvårdnad, sekretess och journaler.

Kontakta Estetikum för att boka en tid för att få hjälp med vilka tjänster som är dom bästa för dig. Och vid ditt första möte får du en konsultation av en kirurg. Information om vad som kan göras och hur allt går till får du efter en grundlig undersökning.