Vardagsliv

Godmorgon fredag

Alltså idag

Godmorgon Fredag ! Jag fortsätter min vecka med min avkoppling som jag skrev om i går. Och i dag har jag vaknat på ett humör som jag inte ens kan beskriva. Jag är pigg, känner mig busig – som om det var ovanligt – och känner att energin bara sprudlar.

Fredag

När Christer var på middag med sina arbetskompisar i går så satt jag framför datorn och fixade sånt som jag lagt åt sidan. Hade en massa post-it lappar i en hög med allt möjligt och dom var jag så trött på så nu har jag organiserat dom på datorn istället. Och har dom också i telefon ifall jag behöver. Man kan ju inte gå omkring med datorn under armen.

fredag

Vad händer idag ?

Christer är på väg att åka iväg till jobbet och sen ska jag fortsätta att organisera lite mer.

Sen blir det en dusch och jag måste nog åka iväg till affären en sväng i alla fall. Vi ska äta tacos ikväll som vi faktiskt inte gjort på ett tag och till det har man ju “hackade” tomater. Jag tyckte att vi kunde använda dom tomaterna som vi hade hemma. Men det är ju cocktail-tomater. Och idag har jag ändrat mig, jag vill ha “vanliga” tomater som jag hackar istället. Vilket i-lands-problem va ?!

Jag fick ju hem min almanacka från personligalmanacka.se för nästa år häromdagen. Och där klantade jag mig lite. Man kan välja dom sista sidorna i almanackan med vad man behöver och jag tycker att det är kul att skriva i vad vi äter för mat varje dag. Då finns det nämligen sidor som heter “meal planer” och som är 9 veckor. Och jag ville ha för hela året, men beställde för få sidor. Så nu ska jag försöka komma på nått så det funkar.

Nu har jag flyttat på bilen så att Christer kunde åka och jobba och jag ska organisera lite mer innan duschen.