Köp / Testar, Tips, Vardagsliv

Testat ny kräm

Jag kan varmt rekommendera denna

Jag hade inte alls tänkt att sätta in ett inlägg just nu, men efter att ha testat ny kräm efter jag duschat så var jag tvungen. För jag blev glatt överraskad.

Jag har testat så många krämer till mitt ansikte så jag kan inte ens räkna dom. Jag har både ytliga blodkärl och är röd mitt på kinder, näsa och haka. Och ingen kräm jag provat har dolt detta tillräckligt bra i mitt tycke.

Ny kräm

Men i går när jag var på Ica Maxi hade dom rabatt på Loreals produkter. Så jag köpte denna kräm som ska dölja röda partiklar i ansiktet. Den är grön som andra krämer som ska dölja och jag använde en borste och bara drog ut den på dom ställen där jag är röd. Och den är jättedryg.

kräm

Inga filter här inte !

Jag köpte också Lorelas heltäckande foundation och blev nöjd med den också.

kräm

Fick inte till nån bra bild – och jag är inte sur som jag ser ut. haha

Så ett litet tips för er kvinnor som är och är på väg i min ålder och som vill dölja vissa saker i ansiktet rekommenderar jag denna verkligen.

Fortsätter

Nu ska jag fortsätta här hemma och bla lägga ut mattan under min soffgrupp på altanen så man slipper det kalla golvet när man går ut där. Lite småmattor vid dörr och grind också då hundarna drar in både löv, jord och blöta tassar.