Vardagsliv

Halloween

Kommer det några utklädda tro ?

Halloween idag och vi kommer inte att göra något annorlunda än en vanlig lördag. Många går på fest, klär ut sig och sitt hem. Ser inget speciellt på vår gata så det blir nog lugnt häromkring också. Men för säkerhets skull har jag varit och köpt lite godis som står vid dörren om någon ringer på och är utklädd. Och bara godis med papper på för säkerhets skull.

Halloween

halloween

Det här är det längsta till Halloween för mig !

Ute skiner solen och det är 10 plusgrader ute. Christer ska snart ut och byta hjul på sin arbetsbil till vinterdäck. På vår bil är det redan bytt.

Och på eftermiddagen ska vi till lägenheten då det kommer en tjej och hämtar två av mammas mattor så vi blir av med lite i taget.

Höstfix på altan

I går la jag på mattan på altanen vid vår soffgrupp. Nu när det är kallare ute blir golvet både kallt och fuktigt och då är det skönt med en matta.

Nu kan jag sitta där och ta mitt morgonkaffe och inte bli så kall om fötterna.

Jag ska också titta i lägenheten om mamma har nån kortare matta som jag kan lägga vid grinden mot dörren så att hundarna “går av” sig skiten och dom blöta tassarna blir lite torrare. Jag tror inte hon hade det, men jag ska titta för säkerhets skull innan dom åker iväg till tippen.