Pyssel - hemma, Vardagsliv

Trädgårdsarbete

Kratta = ett träningspass

Söndag och Christer åkte till Västerås i förmiddags för att besöka sina föräldrar. Jag stannar hemma med hundarna och kan fixa lite hemma själv med precis vad jag vill. När jag vill och hur jag vill. Det är ganska skönt. Inte för att jag inte kan göra det annars, men skönt när man är själv i huset en stund. Och det tycker Christer också när jag är borta. Och idag har det blivit lite trädgårdsarbete.

Trädgårdsarbete

När Christer åkte iväg vid 10 tiden så lös solen, men sen så försvann den helt plötsligt. Och jag som trodde att jag kunde vara lite ute. Men jag var inne en stund istället för på eftermiddagen så kom solen tillbaka och då gick jag ut.

trädgårdsarbete

Gräsmattan är krattad och jag vet att det är bra att lite löv ligger kvar på gräsmattan, men jag vet att det kommer att komma mer så nu har jag tagit bort det som låg där. Och det var ett träningspass faktiskt. Men skönt att få fixa lite.

Blev det nån halloween ?

Blev det nån halloween hos er ? Jag har sett på sociala medier att vissa har haft fester med en massa utklädande och halloween-pyssel i form av både mat och roliga saker hemma.

Här blev det väldigt lugnt. Tom lugnare än vad jag tänkt. Christer satte på vinterhjulen på sin arbetsbuss innan vi åkte till lägenheten och mötte upp en tjej som skulle hämta två mattor. Och när Christer kom hem så var han hungrig och tog lite rester. Det gjorde också att han inte var hungrig på kvällen så det blev ingen middag som jag planerat.

Oxfile med cheddarpotatis och plommon- och madeirasås får vi festa till det med på måndag eller tisdag istället. Varför inte. Det spelar väl egentligen ingen roll vad det är för dag.

Nästa vecka

Nästa vecka finns det faktiskt en del som är planerade för en gångs skull.

Måndag : jag ska vara modell åt Nathis som börjar sin utbildning och jag ska få fransar

Fredag : Jag jobbar på Kistamässan / Comic Con och Christer ska ut med jobbet

Lördag : Jag jobbar på Kistamässan / Comic Con

Söndag : Jag jobbar på Kistamässan / Comic Con