Vardagsliv

November

Tiden tickar på

I går blev det november. Var tar dagarna vägen egentligen ?

Jag hade en ganska lugn dag i går igen som jag haft förra veckan. Men hade en liten orolig mage på förmiddagen. Och det ville jag inte ha på eftermiddagen då jag skulle åka till Täby och Enebyberg.

Nathis har fått nytt jobb och har utbildning den här veckan så jag skulle vara hennes första modell. Och då skulle jag få fransar. Lite skönare att ha mamma som första modell för att sen ta emot andra.

Hon var jätteduktig och lätt på handen och när jag gjort detta förut på salong så har ögonen svidit efteråt. Det gjorde det inte den här gången.

Jag ska försöka ta ett kort sen när jag gjort mig iordning.

November

Varför jag inte har tagit kort än beror på att jag snart ska åka iväg. Nathis somnade om imorse och behöver hjälp till Sollentuna där hon ska vara resten av veckan,

Sen åker jag hem och gör mig iordning då jag ska åka iväg en sväng senare på dagen.

Christer och jag köpte några saker på Cervera i augusti eller var det i september. Och då en termometer, Den fungerar inte !

november

Det som är bra är att Cervera skickar sina kvitton till Kivra så man behöver inte spara dom. Så bra. För i alla fall jag har inte sparat kvitton från dom tidigare.

Sen får vi se vad dagen erbjuder, men jag har en del att ta tag i då jag förra veckan tog en time-out när det gäller allt.

Måste gå igenom mailen, kolla jobb, ansöka, skriva en del annat och det är nog det jag ska ta tag i idag.

Jobba

I helgen ska jag däremot jobba och det är lite kul. Jag ska vara “trängselvakt” på Comic Con på Kistamässan. Jag har nog berättat det tidigare, men om det missats så….

Nä, nu ska jag snart åka och hämta Nathis. Jag kommer tillbaka under dagen med kort och sen ska jag också sätta in ett recept på nått som är jättegott och vi ätit –  cheddarpotatis och plommon- och madeirasås som vi åt till oxfilé. Christer tyckte det var jättegott och det är ett bra betyg.