Vardagsliv

Modell

Kalla mig modell

Det här är riktigt kul. Nu har jag varit modell åt Nathis två gånger när det gäller fransar då hon går utbildning den här veckan. Och varför två gånger är för att hon som skulle komma igår inte kunde komma. Men det gjorde inget för mig då jag fick ännu finare fransar.

modell

I måndags fick jag singelfransar där man sätter en frans på varje frans, och jag har ganska “fina” fransar eller tunna. Men igår fick jag volymfransar och då är det fler fransar man sätter på en frans. Så nu har jag fått mer fylliga.

Hår modell

Jag har också varit hårmodell åt Lin två gånger som håller på och utbildar sig till frisör. Och den 17:e ska jag dit igen då hon har delprov.

modell

Så här såg jag ut när jag gick därifrån förra gången. Nu har dom små grå börjat komma fram så i helgen när jag jobbar blir det hårspänne.

Smink modell

I går pratade jag med en fd arbetskollega på Cloetta som varit smink modell inne i stan. Och på måndag ska hon och jag dit igen för att bli sminkade.

Så nu kanske ni förstår att jag skrev från början att jag tycker att det är kul. Modell x 3 !

Torsdag

I dag är det torsdag och jag har inget på agendan. Så jag tar dagen som den kommer. Jag har fått faktura angående mammas begravning så kanske ska åka till Vällingby och betala detta så det är gjort. Vi får se. För man vet ju att skatteverket tar sin tid på sig med bouppteckningen innan jag får den. Och jag hatar att ha räkningar liggande.

I morgon ska jag som sagt jobba så ska kolla vad jag ska ha på mig då jag ska ha svarta kläder utan tryck. Och jag måste se till att jag har nån vem svart tröja då jag både kommer att vara inne och ute på Kistamässan. Jag gick tom in på Comic con nu på morgonen och alla biljetter är slutsålda, förutom dagsbiljett i morgon fredag.