Kistamässan, Vardagsliv

Comic Con

Kistamässan

Efter att ha jobbat hemifrån när pandemin satte igång, sen att bli av med jobbet och nu varit arbetslös ett tag fick jag en timanställning på ett bemannings företag vid behov. Och i helgen ska jag jobba på Comic Con som är på Kistamässan i helgen.

Jag kan bara säga en sak – vilken uppslutning, eller så är det för att man inte sett så många människor på samma ställe på en gång. Biljetterna är slutsålda då alla biljetter är förköp så att det inte blir för många inne i lokalen.

Comic Con

Jag har idag jobbat inne på mässan som trängsel- / trivselvärd. Hjälp människor om dom behöver hjälp med något och gått runt i lokalen för att kolla läget.

Comic con

Visst har jag sett serier och seriefigurer, men inte i den utsträckningen som var på mässan. Jag tror inte jag visste vad hälften ens var för figurer. Man kan tro att det skulle vara utställarna som skulle vara utklädda, men i det här fallet så var det absolut besökarna som var dom mest utklädda. Och jag tror nog att det var mer utländska besökare än svenska.

comic con

Här fanns också en lång vägg där man kunde skriva vad som helst egentligen, men det var mycket “kärlek” som skrevs.

Det fanns kanderade äpplen med en massa topping på !

Här satt många yngre och spelade en massa spel

Tröjor, kuddar, mjuka djur……

Jag skriver inte vad det stod på skylten ovanför dessa som fanns.i flera storlekar. Den som har fantasi ser vad dom föreställer.

Sen blev det en parad som många var med i ;

Imorgon

Imorgon ska jag tillbaka till Kistamässan och jobba. Och i morgon ska jag vara utomhus så då blir det varmare kläder. Utanför mässan blåser det väldigt mycket och dom som stod där i dag frös ganska mycket. Så det blir vantar, varma byxor och kappa.

Jag ska jobba på söndag också och då vet jag inte om jag ska vara ute eller om jag ska stå i garderoben. Vi får se.

Christer är ute med arbetskamrater och kunder så jag sitter just nu och tar det lugnt. Jag ska lägga upp fötterna i soffan en stund då man inte är van att gå runt i 9 timmar. Det var ett tag sen om man säger så.