Vardagsliv

Arbete avslutat

Då var denna mässa slut

Söndag och klockan är sju på kvällen. Jag sitter och vilar mina fötter och nu är helgens arbete avslutat. Det har varit riktigt kul och både personalen på Kistamässan och bemanningen jag har anställning hos är duktiga på att peppa och rosa oss som jobbat. Det är guld värt !

Arbete avslutat

I går lördag stod jag ute och hjälpte besökare in på mässan. Kön var enorm så vi hade att göra för att se till att alla gick in på rätt ställe och att det rullade på så att det inte blev stopp.

Och just nu visar dom från Comic Con på tv4. Ha ha så kul ! – en liten parantes !

arbete avslutat

I dag kom jag hem med ett kanderat äpple till Christer och ett knäppt liten nyckelring. Bara för att det är kul. Lite svårt att se i denna vinkel vad den ska föreställa. Men jag skrev också om dom i förra inlägget som ni kan se HÄR !

Jag hade idag planerat min klädsel med ännu mer kläder idag ifall jag skulle stå ute, men jag stod inne vid rulltrappan och såg till att flödet gick bra både upp och ner.

Avslutat

Helgen är avslutad, men jag är uppsatt på två andra pass längre fram i November som citattalare. Har fått lite information, men det berättar jag om då.

arbete avslutat

I dag kunde jag inte ta några kort och sätter in ett kort från i går när jag stod ute. Så många karaktärer från filmer, tidningar och gud vet allt. Men jättekul att se alla som verkligen gick all in.

Minneslunden

I går kväll när jag avslutat mitt jobb hämtade Christer mig och efter att ha varit hemma en stund så åkte vi till minneslunden där vi satte upp ljus för mormor, Enar och nu mamma som ligger i Hässelby Strand. Hela kyrkogården var upplyst av alla ljus och minneslunden var full av både ljus och människor.

Det var en hel del som satte sig ner och bara tog det lugnt, tänkte och grät. Men jag kände att sätta upp ljusen och säga några ord på huk och gå in i mig själv var bra. Det var en fin stund !

Nu är det dax att ta sig någonting att äta och ta det lite lugnt en stund. En film på tv, men också lite dator innan det är sovdax.

I morgon ska jag träffa Ann S inne i stan då vi ska vara sminkmodeller på förmiddagen.