Mamma, Vardagsliv

På nätterna

Hur beter man sig egentligen ?

Vad gör man egentligen på nätterna ? Jag vaknade imorse med att det sved i mitt högra öga. Och när jag går upp på morgonen så är det det första att gå på toaletten och göra mina morgonsysslor. Som bland annat att sätta på mig linserna.

På nätterna

Men det var jat tvungen att låta bli idag då det sved i ögat. Och ni som använder glasögon eller linser vet hur det är. Och eftersom jag använder linser till 99 % så har jag inte “uppdaterat” mina glasögon på ett tag. Jag använder dom bara när jag går från toaletten på kvällen när jag tar av mig linserna och går in i sovrummet. Att köpa glasögon för flera tusenlappar har inte varit prioritet. Men man kanske ska ta och satsa på ett par nya och kunna ha.

Så nu sitter jag här med näsan nära skärmen för att kunna se vad jag skriver. För jag har inga progressiva glasögon. Jag kommer att stänga ner locket på datorn efter det här och vänta lite med denna och gå och skölja mitt öga.

Så kom vi till det här som ni kanske undrar angående min rubrik – jag tror jag har petat mig själv i ögat i natt eftersom det inte sved i går när jag gick och la mig.

Sminkmodell

Det finns några som undrar hur resultat blev i går när jag och Ann S var sminkmodeller.

Jag träffade Ann och Nala vid T-centralen där Mist ligger. Vi satte oss i varsin stol och skulle få en vardagslook och en kvällslook. Men varken jag och Ann blev speciellt överlyckliga.  Ann fick alldeles för ljusa partier under ögonen och lite för “kalla” färger. Och jag blev nästan kvälls-sminkad på en gång då läraren sa till sminkösen att hon kunde ha gjort det lite ljusare.

Sen fick varken Ann eller jag mascara och det kändes lite konstigt.

på nätterna

Det som jag blev nöjd över var färgen på den foundation som hon la på mig och den köpte jag också.

Ann och jag åkte till Sundbyberg och tog lite lunch. Det blev inte bara varit glas vin utan lite mat också – som vi inte orkade äta upp som vanligt.

Mamma har blivit gravsatt

I lördags var Christer och jag i minneslunden och satte ljus för mormor, Enar och mamma. Då visste vi inte om mamma blivit gravsatt. Vi såg skylten vid ljusen där man inte får beträda då det var där dom hade gravsatt precis. Och i går fick jag post om att mamma blivit det och fanns på plats när vi var på minneslunden.