Handling, Vardagsliv

En del

Är man ändå ute och åker så…

Idag blev det en sån där dag då det vart en del gjort och köpt. Men ganska skönt att ha gjort nästan allt på samma dag.

Jag började med att hämta Nathis vid kvart i tio i morse. Hon var ledig igår och idag då hon ska jobba i helgen. Och hon behövde köpa lite mindre pincetter som hon ska använda när hon gör fransar. Dom man får på utbildningen och använder är ganska stora och klumpiga och hon ville ha lite mindre.

Så vi åkte iväg till Älvsjö till butiken som säljer dessa och inhandlade två stycken till henne.

Det vart en del

När vi åkte hem stannade vi till på Mc Donalds och käkade lite lunch och gick också in på Ica Maxi. Jag behövde lite smörgåspålägg som gapade tomt i kylskåpet.

Efter att ha släppt ut hundarna och varit hemma en stund åkte Nathis iväg till Vällingby och träffade Liv och jag åkte iväg till Barkarby igen.

det vart en hel del

Jag hade inte tänkt att handla allt detta utan hade “matta och kronljus” på min lapp. Men varför inte passa på när man ändå var där ?! Mattan ligger i bakgrunden och den ska ut på altanen och ligga från grinden till altandörren. Bra för hundarna när dom ska in och även för oss då det blir lite fuktigt på golvet på vintern. Sen är det ju bara att tvätta mattan i snön i vinter – om det kommer nån snö.

Lite hundgodis och sköljmedel blev det också. Det går alltid åt. Och sen kunde jag inte låta bli att köpa en “Nisse-dörr”. Men för att jag ska få ha sakerna ifred ska jag sätta min i trappen upp. Hoppas det funkar. Köpte till två tillbehör också så vi får se hur det ser ut.

Skålarna på bilden hade dom 20 % rea på för medlemmar och är Rustas “Saga”.

Nu har jag ljusgråa stora tallrikar, mörkgråa mindre tallrikar, små skålar och mörkgråa djupa tallrikar att använda. Jag är riktigt nöjd över dom och har nu 6 stycken kuvert av dessa så jag kan använda om vi någon gång har middag.

Jag köpte också längre “ljus” som jag stoppat batterier i. Skönt att kunna ha fejk-ljus i hallen så man slipper hålla koll på dom.

En del

När Christer kom hem så bytte vi om, åkte till lägenheten och fyllde släpet med lite skräp som jag lagt åt sidan. Sånt som man inte kan ge bort eller spara. Skönt att få iväg lite i taget tills allt är klart. Sen blev det iväg till Lövsta och kasta det.

Det har hunnits med lite mat också och nu ska jag sätta mig ner och titta på “Hela Sverige bakar”.