Arbetslös, Vardagsliv

Mitt pekfinger

Man känner sig handikappad

Jag tycker som många om att ha snygga naglar, och jag kanske har lite längre än dom i min närhet. Men jag tycker att det är snyggt och just nu kan jag ha lite längre. När en nagel går av så känner man sig lite handikappad. Och nu har jag gått i en vecka med en kort nagel på mitt pekfinger. Men idag ska jag fixa till alla naglar på eftermiddagen.

Pekfinger

Innan jag åker och fixar till mina naglar och speciellt mitt pekfinger ska jag åka och fixa ett annat ärende. Jag kan inte skriva vad det är om personen i fråga som det handlar om skulle vara här inne och läsa. Men det kommer senare,

Jag har lagt ut mattan på altanen som jag köpte igår. Nu är det inte lika kallt när man går ut och hundarna får av sig lite skit på tassarna innan dom kliver in i köket. Och att göra ren mattan sen ska inte vara några problem i vinter då man tydligen bara ser till att trampa runt snö på den och sen sopa av den. Det är inget jag provat själv men sett många gjort så det ska bli spännande att testa.

Intervju

Jag jobbade förra helgen på Kistamässan, men dom verkar inte ha så många pass att erbjuda. Jag ska jobba som “citat-talare” om två veckor i alla fall.

Men när jag jobbade där sist pratade jag med en tjej som fått jobb på Älsvjö-mässan och där verkar dom behöva mer folk. Så jag skickade in en ansökan på en gång och i tisdags ringde dom på förmiddagen och på eftermiddagen hade jag en video-intervju.

Hur det går nu vet jag inte. Dom är väldigt noggranna – och det är ju bra – och kollar om man har något i polis registret på sig. Och man ska visa upp ett internationellt id-kort, men har man inte det så ska man skicka in ett personbevis från skatteverket. Så nu är det bara att vänta och se om dom hör av sig.

Hör dom av sig så har dom nån info-träff på tisdag nästa vecka och jag skulle kunna jobba torsdag och fredag. Men som sagt – bara att vänta.