Älvsjömässan, Kistamässan, Vardagsliv

Älvsjömässan

Introduktion parkeringsvärd

Kallt ute så jag tänkte att det var lika bra att ta på sig en varmare jacka då jag skulle åka kommunalt till Älvsjömässan. Det tar mig lika lång tid att köra dit som att åka kommunalt, men man vet ju inte hur det år med köerna och då tar det längre tid med bilen.

Och eftersom man inte har åkt pendel på väldigt långe så kom jag inte ihåg om jag skulle vara långt fram eller bak när jag kliver av i Älvsjö. Så jag ställde mig i mitten. Och det funkade bra.

Älvsjömässan eller Stockholmsmässan

Jag träffade en jättetrevlig tjej på mässan som visade runt mig hur och vad man gör som parkeringsvärd. Många var faktiskt hundmänniskor och tydligen är det “vi” som klarar av att jobba som parkeringsvärd då man är ute.

På vägen hem fick jag lite info om att göra vissa saker resten av veckan och strax efter det fick jag sms om att jobba på Älvsjömässan. Nu kommer tydligen allt samtidigt. Och eftersom jag sagt att jag kunde göra dessa saker först så sa jag nej till Älvsjö.

Christer och jag kom hem samtidigt och då fick jag veta att jag inte behövde göra dessa saker jag sagt ok till. Vill inte skriva vad det är då det inte blev av. Men jag vill ju inte höra av mig till Älvsjö nu och säga att jag kan jobba i alla fall. Så jag får hoppa på tåget nästa gång.

Samtidigt kom det ett sms om ett pass som fanns i morgon på Kistamässan som jag sökte istället. Och jag fick faktiskt det. Så imorgon blir det Kistamässan och stå i garderoben.

Resten av veckan

Imorgon fyller dessutom Nathis 24 år och på fredag kommer Nathis och Michal hit på middag som en liten födelsedagsmiddag.

Onsdag blir det till att vara hårmodell igen och så får vi se vad som händer på torsdag. Lite förberedelser till fredagen kanske. Förrätt och varmrätt är beställda och så ska jag hitta på en efterrätt med hallon har jag lovat.

Nu blir det Bonusfamiljen på TV !