Älvsjömässan, Kistamässan, Vardagsliv

Uppdatera almanackan

Nu gäller det att hålla koll

Godmorgon till den nya veckan ! Från att ha haft det ganska lugnt ett tag nu så sätter det mer fart framåt nu och det är kul. Att uppdatera almanackan nu är prio ett.

Uppdatera almanackan

Den här veckan i almanackan ser rätt lugn ut – just nu. Men jag tror att den kommer att fyllas med mer under dagen. För i fredags skrev jag att jag fått anställning vid behov på Älvsjömässan genom Randstad. Och i dag ska jag dit på introduktion.

Dom fick också info om att jag finns tillgänglig tisdag, torsdag och fredag och då kanske jag ska jobba. Vi får se.

Almanackan

På onsdag ska jag åka till Upplands Väsby igen då Lin har prov. Håret får ny färg och det behövs just nu då dom grå börjar synas.

Sen har jag några arbetspass på Kistamässan som är inbokade. Två dagar som citat-talare och två dagar som seminarievärdinna. Och jag har inte så mycket mer info om dom passen, bara att jag ska intervjua både besökare och utställare som citat-talare. Och som seminarievärdinna har jag ingen info alls då dom passen hoppade in i min app i går när Christer och jag var ute på ärenden.

Fars dag

I går var det fars dag och vi firade inte den här hemma. Det kändes lite konstigt att göra det av nån anledning. Kanske beror på att det fortfarande ganska nära mammas begravning och att Enar inte heller finns i livet. Jag vet inte. Men Christer fick i alla fall två sms med “gratualtioner”.