Kistamässan, Vardagsliv

En dag med blandad kompott

Tisdag och det har varit en dag med en del att göra. Men det tycker jag om. Det har både varit födelsedag, jobb och glasögon, men nu kan jag sätta mig ner och koppla av och planera inför imorgon istället. En dag i taget och självklart planera framåt.

Glasögon

Jag börjar bakifrån då jag nyss varit och hämtat ut mina nya glasögon. Jag har inte köpt några på jättelänge och kände att det var dax. Och eftersom jag har progressiva linser och inte vill ha det i glasögon så behöver jag två. Men Specsavers har kampanj och man får två för samma pris som ett par.

glasögon

Och dessa har jag nu. Dom översta ska jag använda för att kunna läsa på långt håll och dom nedersta för nära håll och just nu framför datorn.

Hiss eller diss ?!

Födelsedag

Idag är det Nathis födelsedag – 24 år ! Det blev en liten hälsning på telefonen i morse. Kanske låter lite tråkigt men Nathis och Michal kommer på middag hem till oss på fredag och då firar vi henne istället ordentligt med middag och kanske nån present. 🙂

födelsedag

Jobb

Idag har jag jobbat på Kistamässan och stått i garderoben. Eftersom jag inte har varit där tidigare fick jag stå bakom och titta hur man gjorde med biljetterna och betalningen och jag hängde upp jackorna. Men sen var det bara att sätta fart att hänga på rätt ställe, på rätt sätt för att hitta lätt när alla skulle gå och lägga väskor på rätt ställe. Men det gick galant och efter en timme så gick allt av bara farten.

Efter jobbet åkte jag hem och tog hand om hundarna och gav dom mat och sen åkte jag till Vällingby och hämtade mina glasögon.

Hårmodell

Imorgon ska jag åka och vara hårmodell igen hos LinInternational Hair Academy. Lite klipp, färg och föning. Jag tor om jag inte säger fel att det är Lin’s delprov. Sen får vi se vad som händer. Jag ska kolla om Lin kan sätta in “tejp” på mig när hon är klar.

Sen avslutar jag veckan med jobb på torsdag igen Kistamässan i garderoben och middag med Nathis och Michal. Och i helgen ska Christer och jag fixa lite med småsaker inomhus som vi inte tagit tag i.