Vardagsliv

Godkänd

En dag i Upplands Väsby

Idag har jag tillbringat en dag i Upplands Väsby där jag – eller rättare sagt mitt hår – har blivit ompysslat i flera timmar. En rolig dag samtidigt som en avkopplad dag då jag bara suttit ner och bara kopplat av.

Godkänd

Vem får blommor och choklad när man åker och klipper sig ? Jo, jag ! Och det roliga är att jag kom med en påse med blandade Lindt choklad till Lin som pysslat om mitt hår hela dan. Det skrattade vi gott åt.

godkänd

I dag skulle Lin och hennes kollegor ha delprov på klipp, löning och färgning. Och allt var planerat i tider hela tiden så det gällde att kolla så “vi” hann i tid.

Dom började lite bakvänt med klippning och formföning. Och när tiden var slut fick vi som var modeller gå in i ett rum så deras lärare skulle titta igenom allas hår. Vi fick inte veta någonting !

Lite lunch och sen blev det färgning ! Jag tror jag fick samma färg som tidigare, om inte annat så var det väldigt likt. Jag ska ju komma till Lin’s slutprov också så det ska ju funka för Lin.

När det var fyra minuter kvar kämpade alla för att få allas hår att bli torrt, även Lin och mitt hår. Så det var inte många som hann fixa till håret. Men det var inte det som var meningen. Det var färgningen !

Och nu senare på kvällen fick jag veta :

Lin blev godkänd på både klipp, formföning och färgning !

Jag är så glad för din skull tjejen !

Ann S kom förbi efter att jag kommit hem och fick med sig en hel Ikea-kasse med garn. Hon är just nu inne i en stick-period. Sen ett upp-piggande samtal med Ulrika också. Lite Cloetta-snack-träff med andra ord så där på eftermiddagen / kvällen. Jättekul !

Jag ska försöka ta kort på håret imorgon när jag gjort mig iordning inför jobbet imorgon. Skillnaden mot förut är att jag är nyfärgad och nyklippt och lite kortare i håret då dom var tvungna att klippa minst 2 cm. Men det växer ut !

Jag ska plocka ur diskmaskinen och fixa lite innan “hela sverige bakar” börjar och sen blir det lite dator, skriva lite to-do så jag inte missar nått inför fredagens middag med Nathis och Michal.