Kistamässan, Pyssel - hemma, Vardagsliv

När man har hund

Det gäller att planera

Jag tycker att det är så gulligt med en sån där “Nisse-dörr” eller vad alla kallar det, men när man har hund får man planera om lite. Alla dom där små sakerna är svårt att ha på golvet då jag tror att dom skulle försvinna.

När man har hund

Så nu har jag och Christer gått runt på nedervåningen och tittat var man kan ha “den”. Och till slut blev det på fläkten.

när man har hund

Jag har “bara” satt dit det ni ser på bilden, men till första advent kommer “julsakerna” fram som jag köpt till och som tillhörde själva paketet. Och jag tyckte det blev lite kul med mammas ljushållare som ser ut som små iglos på sidan.

Torsdagsjobb

I dag har jag jobbat i garderoben på Kistamässan. En utav dom två stora hallarna var öppen så det var inte lika mycket folk idag.

Detta kort tog jag innan alla började komma in !

Innan man börjar sitt pass och klär av sig så finns det en whiteboard-tavla där alla ska skriva någonting positivt och som man kan bidra till. I dag skrev jag “Keep on smiling” på tavlan.

Personalen på Kistamässan är väldigt “familjär” och det är jättekul att komma dit. Alla pratar med varann, alla hjälper varann och det är mycket peppning överallt. Kan man mer än gilla det ?!

Jag kom tidigt imorse och vi var fyra stycken som bara tog tag i några galgställningar, räknade galgarna och körde in i ett utav rummen där dom skulle ha nån revisions utbildning / seminarium. Alla bara hjälper till och det är inga problem. Så kul och uppskattande då alla ser att det funkar och ser till att allt blir gjort.

Tomorrow

I morgon. är det fredag och jobbar inte. Men jag har börjat förbereda lite redan nu då vi ska ha Nathis och Michal här på middag och fira Nathis födelsedag. Underlägg, tallrikar och bestick ligger redan på plats, räkorna är framtagna, löjrommen likaså. Sen blir det lite annat fix i morgon med efterrätten och annat, men det får jag återkomma med imorgon.

Ha en underbar kväll !