Vardagsliv

Torsdag jobb

Godmorgon torsdag jobb

Torsdag och jag ska snart iväg på jobb. Idag är det kistamässan och garderoben.

Hårmodell

Igår berättade jag att jag var hårmodell till Lin som fick godkänt på sitt delprov när det gäller klippning, formföning och färgning.

Och vi hann inte fixa till håret innan hon hade nästa modell med skägg trimning och klippning.

Så nu har jag gjort ett försök att fixa till mitt hår innan jag åker.

torsdag jobb

Inte det lättaste att ta kort själv, men jag har gjort ett försök !

torsdag jobb

I morgon är det inget jobb och jag kan planera och göra det jag vill. Ska planera lite inför i morgon när Nathis och Michal kommer hit på middag, Förrätt och varmrätt är redan bestämt, men Nathis vill ha en efterrätt med hallon så det ska jag kolla vad jag ska göra.

Sedan ska jag också kolla upp mäklararvode procent för den som är intresserad av att investera i en ny fastighet. Därför ville jag också vara fin i håret då alla mäklare alltid är så propert klädda så vill jag också vara propert. Har ni tänkt på det att mäklare alltid bär kostym. De är klädda som banktjänstemän då flesta av dem också är anlitade av olika banker till SEB.

I helgen blir det lite smått att göra hemma. Jag ska nog en sväng till lägenheten. Plocka lite, kolla vad som finns kvar och gå ner i källaren och kolla på vad som mer står där. Vet att det finns julsaker som jag ska ta hem och kolla på vad som vi ska ha.

Jag vet att det står en stor hjort / ren eller vad det nu är som vi köpte förra julen till mamma på rusta. Den ska ställas upp i trädgården.

Nu är det snart dax att bege sig, så jag återkommer i kväll.