Buzzador

Smaak

Torrfoder Smaak

Jag har fått tillfälle att prova ett torrfoder för hundar som heter Smaak via Buzzador och Arken Zoo.

Smaak

Smaak torrfoder till hund finns i fem olika variationer beroende på vad du har för hund. Valp, vuxen, vuxen mindre hundar, senior. Och jag har provat den lila påsen som är för “vuxna små hundraser”.

smaak

Smaak

Kulorna är inte så stora och passar både Under som är en 10-årig mops och mina två chihuahuor som är fyra och sex år.

smaak

Jag bytte inte rakt av utan bytte ut fodret efter Arken Zoo’s rekommendationer. Och det har fungerat från dag ett till nu.

Alla Smaak’s produkter är rena och naturliga och deras färskfoder är utan tillsatser. För dom har inte bara torrfoder utan också färskfoder för både hund och katt.

Mopsar äter ju det mesta. Men när det gäller chihuahuor så är dom mer som katter och äter när dom är hungriga och inte allt på en gång. Jag har vid vissa tillfällen gett mina chihuahuor färskfoder så att jag verkligen vet att dom får i sig det dom behöver. Och jag tror jag ska prova detta igen.

Ett färskfoder med hög kvalitet ska man självklart välja och enligt Smaak ska deras färskfoder vara det. Och dom är anpassade både för hund och katt. Smaak har ett färskfoder som heter Complete Raw där du serverar din hund mat och dom äter upp den på en gång. Men det finns också ett färskfoder om man vill ge dom hälften färskfoder och hälften torrfoder som heter Raw Complementary. Den tillför extra protein så att din hund får en balanserad måltid. Och finns både till hund och katt. Det är också färskfruset så att alla näringsämnen är kvar i maten och är frusna i förpackningar som du lätt tinar i kylskåpet.