Kistamässan, Vardagsliv

Kistamässan och fransar

2 dagars arbete

Det händer någonting varje dag här. Jag har varit på Kistamässan och fransar blir det idag. Jag jobbat två dagar på Kistamässan och gått runt och intervjuat både besökare och utställare. Det var en fastighetsmässa så det var många som knöt nya kontakter.

Kistamässan

Jag är anställd av FRAM-bemanning och det är också dom som hjälper till i garderoben, välkomnar folk, håller koll på lastbryggan och står i servisen. Men det finns andra arbetsuppgifter också.

Jag har nu varit trängselvärd när det var en stor mässa och mycket folk, stått i garderoben och nu dom senaste två dagarna citattagare. Nästa vecka jobbar jag två dagar och ska då vara seminarievärdinna. Ta hand om dom talare som ska upp på scen och saker runt omkring.

Kistamässan och fransar

Det är det underbaraste gänget jag jobbat med faktiskt. Så familjärt och roligt. Alla hjälper varann och man ser inte en sur min någonstans. Och dom ansvariga kan inte peppa oss nog. Så nu hoppas jag att inget händer med den här himla corona så nått händer igen.

Jag har bara två pass kvar nu i år så nu får jag försöka se till att man har att göra i december och januari. För mässorna sätter inte igång igen i Kista förrän i februari och då hoppas jag att jag får många pass.

Fransar

I går när jag och Christer suttit ner en stund så åkte vi iväg och handlade i Barkarby. Vi behövde lite basvaror som tagit slut så det var bara att åka iväg och handla.

Då passade jag också på att gå till förbutiken när vi gick ut och jag handlade varsin kalender till Christer och mig.

Kistamässan och fransar

Jag har nu på morgonen satt fram mammas ljusstakar i fönstrena och gjort mig iordning. Jag ska hämta upp Nathis och skjutsa henne till Sollentuna. Ja, jag ska inte bara skjutsa henne utan passa på att gå runt lite i centrum medans hon har en kund. Jag har inte varit i det centrumet på jättelänge.

För sen ska jag också få påfyllning av mina fransar. Ska bli skönt att få dom snygga igen. Och en passande dag för i morgon så ska jag ut på en liten tjejkem / kväll. Vi ska se “Hybris” med Pernilla Wahlgren och äta lite efteråt.