Mamma, Mina döttrar, Vardagsliv

Sollentuna Centrum

En dag tillsammans med Nathalie

Sitter i soffan och tar det lite lugnt efter en dag i Sollentuna Centrum tillsammans med Nathis. I morse skrev jag att jag skulle hämta upp henne och det gjorde jag och vi åkte iväg.

Nathis tog sin kund och jag gick runt i centrumet och kollade runt. När man inte har varit där på ett tag så vet man inte hur man ska gå, men jag kommer säkert att göra om det flera gånger. Och lära mig vad som finns och inte finns – butiker alltså.

Sollentuna Centrum -Finare Fransar

Nathis har gått utbildning på att göra fransar – förlängning, lashlift och brownlift – och hon tar nu elevpris på salongen i Sollentuna. Jag har gjort fransar några gånger tidigare, men inte gått tillbaka och jag skriver inte detta bara för att Nathis är min dotter – hon är duktig när det gäller sånna här saker.

Sollentuna Centrum

Så här fina fransar fick jag idag och jag är jättenöjd. Hon är lätt på handen och inget sved i ögonen som det kan göra ibland. På bilden är mina ögon lite röda, men det beror på att man ligger där och blundar ett tag.

Så vill ni beställa tid hos Nathis finns hon på instagram enligt nedan. Ni letar upp henne på “finarefransarxnathalie” och klickar på länken som finns där.

Sollentuna Centrum

 

HÄR har ni länken direkt om ni vill titta ! Där ser ni priser och det är bara trycka på “Boka” så kommer ni till hennes kalender.

Ljusstakar

I morse skrev jag också att jag har ställt upp mammas ljusstakar i två utav fönstren på nedervåningen. Det är inte det enklaste att ta kort på dom då det lyser mycket utifrån, men jag har gjort ett försök :

Nästa vecka ska jag börja julpynta ordentligt för i helgen kommer jag inte ha tid. Gardiner ska bytas och….. ja, vi får se. Men det ska julpyntas ordentligt på undervåningen tänkte jag. Mycket rött blir det.

Imorgon blir det stan för mig och tjejträff ! Det ska bli riktigt kul med lite skratt – eller mycket – föreställning på Cirkus och middag tillsammans. Så det blir nog en hel del kort tagna !