Julen 2021, Vardagsliv

Julpynt

Matbordet är i kaos med julpynt

Jag har hämtat julpynt från lägenheten i några omgångar och även idag. Nu ska jag ha hämtat allt. Och det har också inneburit att vårt matbord är i totalt kaos då jag plockat upp sakerna och lagt där. Så nu rensar jag vad jag ska ställa fram, vad som ska sparas och vad som ska kastas.

julpynt

Den stora tomten tog jag hem idag ! Den kommer att få stå bredvid granen sen när den kommer fram. Vi köpte en konstgjord förra veckan med vitt på så det ser ut som snö. Men den kommer inte upp förrän senare.

Julpynt

julpynt

Den 11-armade julstaken som mamma och Enar hade i köket i huset har fått en hedersplats i köket.

julpynt

Jag är absolut inte klar med julpyntet då jag forfarande har kartonger kvar i vårt förråd som ska rensas. Sen kanske man får lite bättre plats och ordning där. Några saker har kommit upp och lite dukar likaså.

Julgardinerna har i alla fall kommit upp i vardagsrummet. Matrummet och köket ska också få upp gardiner Övervåningen får bara lite stjärnor i fönstren.

Kavaj

När man jobbar på Kistamässan ska man ha svarta byxor och tröja och gärna kavaj. Och jag vill verkligen ha en svart kavaj så man känner sig lite mer klädd. Och idag har jag faktiskt hittat en. Hittade också ett par byxor och tröja, men jag köpte inte dom. Men funderar på att köpa dom också.

Ögonundersökning

I morgon ska jag skjutsa Christer – antingen till Vällingby eller hela vägen till Odenplan. Han ska göra en större ögonundersökning då dom såg nån liten svart prick på ögat. Det är inget farligt, men optikern ville att han skulle kolla i alla fall.