Kistamässan, Vardagsliv

Kista dag 2

Sista jobbdagen för i år på Kistamässan

I går jobbade jag på Kistamässan igen. Och det var den sista dagen för år. Väldigt tråkigt, men det är inga mässor i december. Kista dag 2 innebar att jag var seminarievärdinna igen. I går pratade Petter i den lokal som jag var ansvarig för och i går så var det Isabella Löwengrip.

kista dag 2

Kista dag 2

Isabella berättade om sin resa hon har varit med om och om sina 11 olika företag hon startat. Dock har hon inte kvar alla idag. Jag tror att hon har kvar 2 – skor och hudvård. Men jag är inte säker.

kista dag 2

Efter att Isabella pratat färdigt så fick publiken ställa frågor. Det var drygt 200 stycken i lokalen och jag fick en mick i handen. Sen var det bara att springa upp och ner för trapporna och gångarna för att ge publiken micken så att deras fråga hördes.

kista dag 2

Innan arbetsdagen var slut så tog vi hand om alla “scannings-blippar” som alla montrar hade hos sig. Alla skulle hämtas innan alla försvann efter att mässan stängde kl 16. Sen matas all information in på dom och vi måste se till att alla var insamlade.

Däckade

Efter jobbet stannade jag till på Ica maxi i Barkarby och handlade mjölig potatis. Vi skulle äta nått så enkelt som potatismos och högrevskorvar. Första gången vi åt dessa tyckte vi dom var riktigt goda, men inte nu. Kanske berodde det på att dom varit frysta – jag vet inte.

Efter maten totaldäckade jag i soffan. Var jag trött efter dessa två dagar – inte en aning. Kanske. Jag har ju inte gjort något avancerat men ändå jobbat. Så vi gick och la oss relativt tidigt och i morse vaknade jag utvilad till max.

I dag ska jag se till att all julpynt blir klar. Vardagsrummet är klart då det är där vi är mest, men vill pynta till det klart i matrum, kök och hall. Sen åker granen fram i helgen också.