Mamma, Vardagsliv

Men varför inte

Jag trodde allt var klart

Men så var inte fallet ! Men varför inte ?!

När mamma somnade in så hade vi att göra med begravning och allt runt omkring den. När den var över så var det att se till att räkningar, papper och annat också ordnades. Jag fick hjälp med bouppteckningen som skickades in och jag hade fått papper från skatteverket så jag kunde ta med och betala räkningar.

Men varför inte

Jag har jobbat lite då och då på Kistamässan och det har både varit kul och att få göra någonting annat. Jag har lärt känna en massa roligt folk och har skrattat en hel del.

Nu när det är jultider har jag julpyntat nedervåningen med det vi vill ha. Jag har tagit hem saker som varit mammas julpynt och dom har fått fina platser. Vi hade ju planerat en jul i lägenheten.

I dag var min plan att ta det lugnt och sedan åka till Vällingby och fixa mina naglar i lugn och ro. Men nu sitter jag här med huvudvärk istället och väntar på att den ska gå bort. Vällingby är som tur är på eftermiddagen.

Skatteverket har ringt om bouppteckningen som jag trodde var enkel, men så var icke fallet. Så nu har jag letat bland papper och ringt han som hjälpt mig med bouppteckningen. Jag har trott att mamma ärvt efter Enar helt och hållet, men Enar har ju flera syskon som nu måste stå i bouppteckningen också och som ärver Enars del. Ja, jag fattar ingenting. Så nu har jag lämnat över det till han som hjälpt mig med bouppteckningen.