Vardagsliv

Bröd och fransar

En torsdag med gott och blandat

Ja, det blev en dag med en massa gott och blandat.  Jag började morgonen med att skriva ut papper som behövdes och åkte till posten för att lämna in. Och sen fortsatte dagen med bröd och fransar.

Bröd och fransar

På vägen hem från Åkermyntan 0ch posten stannade jag till vid Plantagens parkeringsplats där Skeppsbro bageri hade ställt upp sin bil. Dom var i Hässelby i söndags också, men då åkte Christer och jag dit vid tolv tiden på dan och då var brödet slut då det var strykande åtgång.

bröd och fransar

Bröd

Då det var torsdag så var det inte lika lång kö och det fanns bröd och fikabröd kvar. Det var många som gick förbi och tittade både in i bilen, var nyfikna och en del som ställde sig i kö. Och jag var nog där vid en bra tid för vid lunch hade dom stängt bilen och skulle få leverans på eftermiddagen.

bröd och fransar

Visst var det ett dyrare bröd, men då deras brödbilar åker runt och ställer upp sig på olika ställen ville jag köpa något. Kul att testa något nytt. Och på deras hemsida står det när och var dom ställer upp sina bilar.

Jag köpte två stycken kringlor som jag tänkte Christer och jag kunde ta när han kom hem och ett bröd som jag smakade när jag kom hem. Brödet var jättegott, men kringlorna var inte i min smak, men Christer tyckte om det. Jag vet inte om det var nån mandelmassa i den eller något annat. Men smaken är som baken.

Fransar

Jag skjutsade Nathis till Sollentuna centrum på eftermiddagen då jag ändå skulle dit själv. Nathis skulle fixa mina fransar ändå. Så jag gick runt lite i centrum innan det var min tur. Och när jag var klar väntade jag på Nathis då hon hade en snabbkund efter mig. Vi passade också på att köpa henne en liten “handfläkt” så hon slipper låna av sina kollegor hela tiden.

Christer och jag hade fått en liten julklapp i brevlådan från det företag som hjälper oss med vårat sparande och andra viktiga saker. Jag har inte smakat än, men superfina chokladbitar i. Det får bli till att smaka senare. Innan Christer äter upp dom. Ha ha !