Fransar, Julen 2021, Vardagsliv

En vecka kvar

Har ni fått jul-feeling ?

Fredag och en vecka kvar till jul. Och för oss blir det en helt annorlunda jul i år. Vi hade planerat julen redan med både var allt pynt skulle finnas i lägenheten, hur vi skulle sitta och vad vi skulle äta. Mem tyvärr så blir det inte något utav det. Men vi kommer att göra det som vi kom överens om mamma och jag – en lugn och mysig julafton med bara det vi vill äta och när vi vill.

En vecka kvar

Nathis har jobbst som bara den på salongen som elev i tre veckor och skulle ha varit ledig idag och i helgen. Men då en elev var sjuk så hoppade Nathis in idag och det innebar att hon skulle öppna idag. Jag skjutsade henne till jobbet för att hjälpa till och på hemvägen handlade jag lite så det var gjort på en gång.

en vecka kvar

På söndag hade jag en julfest tillsammans med kollegorna på Kistamässan. Men idag blev den inställd då det var en del kollegor i Göteborg som blivit sjuka. Så den har blivit inställd. Så i helgen blir det istället ill att göra köttbullar och annat till julafton istället. Annars hade jag tänkt göra det när jag kom hem.

Nathis är godkänd

I går berättade jag att jag gjorde mina fransar. Jag hade egentligen inte tänkt att göra nya, men det är så skönt nu när jag gjort dom.

Här är en bild jag fick av Nathis efter att hon var klar. Denna gång gjorde vilket kortare för att det ska se lite mer naturligt ut och jag är jättenöjd även om hon fick kämpa. Jag hade nämligen gnuggat mig i ögonen och tagit bort många frasar och det ska man absolut inte göra själv. Då går dom naturliga fransarna av och det blir svårare att sätta dit nya. Men det fixade Nathis ‘1

Idag hade Nathis en kund på eftermiddagen och efter henne skulle hennes lärare / coach titta på fransarna.

Och efter det blev Nathis godkänd som frans stylist !

Jag är jätteglad för Nathis skull då hon trodde att hon skulle göra sitt “prov” efter nyår. Men hon är så lätt på handen, tycker om att göra detta och det har nya lyckats !

Här är fransarna hon fick godkänt på ! Mn måste sätta ditt ett visst antal fransar korrekt och hon satte dit drygt 20 fransar mer per öga.