Inlägg

Nått nytt

Sponsrat inlägg i samarbete med Frapp

Det är alltid kul med nått nytt

Jag har haft lampor som hängt både i fönster och som stått på fönsterbrädorna i vanliga fall. Och när jag skriver i vanliga fall menar jag självklart under hela året förutom nu under juletiden. Istället står där nu ljusstakar och det hänger stjärnor och dom “vanliga” lamporna har jag lagt undan eller gömt. Men det är alltid kul med nått nytt.

Vissa utav lamporna som jag har ställt undan skulle jag vilja byta ut. Dom har stått på samma plats ett tag nu, men i rummet i övrigt har det kommit in nya saker och dom passar inte riktigt in. Och vi ska renovera lite på övervåningen och i ett utav rummen behövs det en ny taklampa.

nått nytt

Men varför ska man jämt sätta taklampan i mitten av rummet ?! Jag sitter och funderar på en lampa från Belid som jag har hittat. Dimbara lampor på en skena så man kan bestämma hur starkt ljus man vill ha för att slippa ett skarpt sken när man tänder. Och så kan man ju rikta dom på olika ställen som man vill lysa upp. Det tycker jag är snyggt.

Belid har ett utbud av alla slags lampor som man kan behöva och finns på Frapps’s hemsida. Dom har snabba leveranser, öppet köp under 90 dagar och fri frakt om du beställer över 500 kronor.