Vardagsliv

Omplanering deluxe

Ändringar i planeringen

Jag som är ett kontrollfreak vill alltid ha koll på vad jag ska göra, när det ska göras och hur det ska göras – förhoppningsvis. Därför använder jag min almanacka till mycket där jag skriver upp allt jag bara kan. Men nu har det blivit omplanering deluxe !

Omplanering

För det första så skulle jag åka iväg med mina arbetskollegor imorgon söndag på julfest i Sjöbo. Men tyvärr har det blivit inställt då det är en del kollegor som blivit positiva när det gäller Corona. Och för att vi alla ska få träffas så har vi skjutit upp festen till längre fram.

omplanering deluxe
Mammas ljusstake – om man kan kalla det det.

Nyår – omplanering deluxe

På julafton kommer Christer och jag sitta här hemma och bara ta det lugnt. Äta det vi vill och när vi vill. För vi hade planerat vår julafton sen många månader tillbaka då vi skulle fira i lägenheten hos mamma. Men eftersom vi inte kan det så planerar vi om. Och i år ska vi också titta på hela “Kalle Anka” och inte bara 10 minuter som det blivit tidigare då jag gått ut i köket och fixat mat.

Den stora omplaneringen är på nyårsafton ! Christer och jag tänkte vara hemma, men nu får Christer vara hemma själv då jag ska jobba ! Kommer jobba hela natten i garderoben på Golden Hits.

Lördag

Christer och jag har idag varit och lämnat in en massa julsaker på återvinningen för återbruk. Sånna saker som vi inte kommer att använda och varför ska dom ta upp plats i förrådet ?!

Sen blev det också en tur till affären på vägen hem.

Middagen för ikväll är planerad och kommer att bli oxfilé med potatiskroketter. Kroketterna kommer jag att göra efter ett recept från “halv åtta hos mig” som såg så goda ut. Jag återkommer med resultat.