Julen 2021, Vardagsliv

Så mycket händer

Nya restriktioner

Det har väl inte undkommit någon alls att det är nya / mer restriktioner from imorgon. Och det innebär att det blir förändringar för många. Även för mig som nu inte kommer att jobba på nyårsafton. Det är bara sittande gäster som gäller nu på restauranger och jag skulle ha jobbat på Golden Hits. Och där blir det inget nu. Så mycket händer och kommer nog fortsätta ett tag tror jag.

så mycket händer

Så mycket händer

I morse när jag stod och satte på mig ett ansikte så ringde Nathis. Hon var heltäppt i näsan och hade varit tvungen att avboka alla sina kunder. Hon skulle också åka på ett besök som jag skulle skjutsa henne till för att sen hinna till jobbet. Men även det är nu avbokat.

Så jag tände lite ljus och åt lite frukost och så planerar jag om min dag lite. Jag ska åka till lägenheten på eftermiddagen då en bekant har köpt soffan som finns där.

Lite planering

Jag har fortfarande inte gjort knäck. Vet inte varför jag skjutit det framför mig hela tiden så det kanske jag kanske göra idag när allt ändå blev ändrat.

Imorgon fortsätter jag och Christer med det sista av maten.