Pepp varje vecka, Vardagsliv

Pepp varje vecka

Nytt varje vecka

Måndag och ny vecka och det är dessutom nyårsafton på fredag. Veckan blir nog lugn, men vi ska passa på att göra lite då Christer är ledig denna vecka.  Dessutom blir det pepp varje vecka hela året from denna vecka.

Pepp varje vecka

pepp varje vecka

Jag beställde en ny almanacka från Personlig almanacka för ett tag sen inför det nya året. Men när jag fick den hade jag gjort en del fel. Så det var bara att bita i det sura äpplet och beställa en ny. Och eftersom jag älskar att anteckna i den när det händer saker om jag vill gå tillbaka till, så beställde jag en i A4 denna gång. Och den kom idag !

pepp varje vecka

Varje vecka längst ner i almanackan har jag satt in deras ” pepp varje vecka ” och det kommer jag sätta in varje måndag när jag vänder på bladet. Och det första peppen ser ni längst upp !

Eftersom den kom idag så satte jag mig ner och skrev in det sm kommer nu i januari och som jag vet om. Och när jag blev klar fick jag ett sms om att jag har fått några pass på Älvsjö mässan i januari. Jag har ju tidigare jobbat på Kista mässan som ligger betydligt närmare och som jag stormtrivs på, men dom har inga mässor i januari så då får man ju hoppa på tåget. Men jag hoppas att jag kommer att få en massa pass på Kistamässan from februari om allt går som det ska.

Lite ärenden

Christer och jag åkte idag till Vällingby och skulle göra några ärenden. Jag hämtade ut nya glasögon i november och jag är inte nöjd över dom. Eller rättare sagt – jag är nöjd över min svarta läsglasögon, men inte dom som man har och använder på långt avstånd.  Så nu var Christer med och jag kommer att byta ut ett par.

Orkidé

Mamma älskade orkidéer och för ett tag sedan började jag också köpa några. När dom har blommat ut så ställde alltid mamma dom i ett annat rum och fortsatte att ta hand om dom. Klippte bort om det blivit nått brunt på stänglarna och nu har jag börjat göra detsamma. Jag har tre stycken på övervåningen som jag tar hand om och häromdagen såg jag att den ena har fått nya knoppar.

Det är synd att den fick knoppar på den allra kortaste stängeln. Men jag är jätteglad att även jag har lyckats. ‘nu har den få komma ner på undervåningen så att vi kan få njuta. Och vänta på dom två knopparna som kommit tslår ut.