Vardagsliv

Varför

Nu blir det slaskigt

Varför var den här snön tvungen att komma ner ?! Visst är det mysigt, det blir ljusare och det är vinter, men det kunde väl ha kommit till jul istället. Det får gärna vara lite snö ute – inte mig emot – men det kommer att vara plusgrader både imorgon och på nyår. Och då blir allt slaskigt och blött igen. Då hade det varit bättre att det varit lite kallare. Så snön fick ligga kvar.

Varför

varför

Träd och buskar är vita. Varför kan det inte få vara kvar ? Imorgon kommer det inte sitta kvar och det är synd.

Sätt fart

Christer och jag gick igenom vad vi skulle äta dom dagarna som är kvar denna vecka. Christer är ledig denna vecka så då gäller det att göra lite annat än vad som vi brukar göra. Så vi åkte iväg till Coopen och handlade det vi behövde för mat from idag tom lördag. Så skönt att slippa småhandla.

varför

Lillan struttade runt i trädgården i snön och undrar säkert också varför denna snö har kommit. Ha ha ! Hon är verkligen inget fan av snö. Hon har jättelitet päls och tycker inte om promenader i detta väder så för hennes del är det att springa ut i trädgården och göra det hon behöver och sen springa in,

Planering av toaletten

Vi har inte gjort klart vår toalett på undervåningen då det alltid har kommit något i vägen. Vi har försökt göra lite i taget mellan flytt från hus till lägenhet för mammas del, och sen har det fortsatt med en massa saker som handlat om mamma som ni som känner mig vet. Men idag har jag stått på alla fyra och skurat golv och fogar och tur att den är liten. Imorgon ska vi åka iväg och köpa fästfärg och måla på golvet och sen blir det en vit färg på golvet. Vi måste ju bli färdiga nån gång. Vi har ju massa annat som vi vill göra här hemma.

Med andra ord – man blir aldrig klar !