Pyssel - hemma, Vardagsliv

Toaletten

Vi fixar äntligen vår toalett

Som jag skrev igår så har vi planerat vår toalett ganska länge nu. Vi har tapetserat en vägg, målat om och sen har det inte hänt så mycket mer. Golvet passar inte in längre och vi vill måla det vitt, men det har kommit så mycket i vägen för att fixa resten.

Toaletten

Men nu har vi äntligen kommit till skott ! i går stod jag på alla fyra och gjorde rent både golv och fogar och torkade av det.

Och idag när åkte vi till Bauhaus och köpte “fästfärg” och vit färg. Idag fick Christer stå på alla fyra och måla på “fästfärgen”.

Vi har låst toaletten för att vi inte ska gå in där av misstag till imorgon. Så det får torka riktigt ordentligt innan den vita färgen kommer på och inget “skit” landar på golvet innan.

Vi har fler saker som vi vill göra här hemma, och det verkar nu bli verklighet. Jag tror att det är också för att vi kommer att ta hem det sista från lägenheten. Hörnskåp ska hem som jag ska måla om, vitt skåp som mamma hade saker i ska upp på övervåningen och fåtöljer ska hem. Och det innebär att golv på övervåningen ska målas om och Nathis gamla rum ska fixas till lite mysigare som ett gästrum med fåtöljer och lite annat.

Att vara behovanställd

I december har jag varit slarvig och inte tagit mig tid till att söka arbete. Och det har gjort att jag idag har varit tvungen att sitta och kämpa för fullt. December har ju inneburit så mycket annat inför julen så det har inte blivit prioriterat. Och jag måste söka minst åtta stycken jobb i månaden för att få min a-kassa.

Jag trodde ju från början att jag kunde räkna in mina dagar som jag jobbat på Kistamässan, men så var inte fallet. Utan jag måste söla åtta jobb också.