Pyssel - hemma, Vardagsliv

Annorlunda

En annorlunda nyårsafton

Vi är många i familjen som fortfarande lider av allt som hänt. Och det betydde att det blev både en jul och nyårsafton som blev annorlunda för oss. Men man får ta en dag i taget och se till att det nya året inbringar bättre dagar för hela familjen. Det finns inget värre än osämja i familjen, skitsnack istället för att prata med varann.

Många tårar har runnit ner för många kinder och jag VET att många utav oss inte vill ha det så. Vi är inte många kvar och vad säger att vi  kommer att finnas hur många dagar som helst ?! Det är bara sanningen.

Annorlunda

annorlunda

Pga allt som hänt så har Christer och jag haft en annorlunda jul och nyår. Vi har tagit tag i vår toalett på undervåningen som vi hade tänkt ta tag i senare.m Men varför inte nu när vi ändå inte har haft någon hemma. Golvet är målat och är så vitt så man måste vänja sig vid det. Men nu är det klart.

Nyårsafton

Christer och jag hade en lugn nyårsafton och för min del var det många tårar som föll på altan när alla fyrverkerier sköts iväg.  Jag hade velat tillbringa denna kväll tillsammans med familjen som vanligt, men den blev som sagt annorlunda. Vi bestämde att vi skulle äta lite skaldjur och inte göra så mycket mat som vi brukar.

annorlunda

Men den vanliga gratinerade hummern var en självklar sak som vi hade. Sen blev det räkcoctail och löjrom.

Nyårsdagen och idag har varit väldigt lugna och det var något som vi bestämt i förväg – inte göra någonting och bara njuta innan det nya året sätter fart.

Imorgon är det bara att bara att börja ta tag i det nya året och vi börjar med att åka och lämna in vår bil. Vi har fått en återkallelse – eller vad det kallas – på vår airbag. Och den ska bytas. Så imorgon blir det till att vara hemma då jag inte har någon bil. Jag ska passa på att tvätta, rensa bland mina foton i molnet och göra lite annan nytta.