Pepp varje vecka, Vardagsliv

Före klockan

Vaknade tidigt

I dag vaknade jag före klockan skulle ringa. 4,45 slog jag upp ögonen och klockan skulle ringa 5.30. Då var det ingen ide att försöka somna om. Men jag låg kvar i sängen så att Christer kunde få sova en liten stund till. Det är ju han som ska åka och jobba.

Men i dag ska vi iväg bägge två på morgonen då vi ska snart iväg och lämna in bilen. Vi har fått “återkallelse” på airbagen i bilen. Eller vad det nu kallas för.

Före klockan

före klockan

Ny vecka och nytt pepp i almanackan från personlig almanacka. Och som jag skrev förra måndagen kommer det ett pepp varje vecka nu. Alla behöver vi ett litet pepp.

Nu när jul och nyår och slaskigt ute vill man bara stoppa ner julsakerna i lådorna igen. Men stakarna i fönstren är ju så mysiga. Men jag började lite smått i går och tog bort lite småtomtar i köket. Lite i taget där man är mest. För det är ju inte tjugonde knut förrän den 13:e januari.

Som sagt. Snart iväg och sen kommer jag sätta mig framför datorn när jag kommer hem. Har lite att göra där och det är lättare att få lite mer gjort när man är själv hemma. Christer har ju varit ledig efter jul och då passar man på att göra andra saker. I går fick vi ju vår toalett klar. Ja, lite taklister saknas och centraldammsugaren ska kopplas in igen. För den sitter med sina rör där inne.

Sen ska vi sätta fart med övervåningen som vi planerat sen tidigare. Men i har känt att vi inte har nån brådska, men nu när vi ska ta hem det sista från lägenheten så ska vi sätta fart. Det blir både kul och skönt att få lite ordning på allt och göra avslut på vissa saker. Men än så länge är det inte klart med alla papper då allt tar längre tid än man tror.