Vardagsliv

Varför inte

Jag trodde året skulle börja bra

Jag börjar faktiskt bli väldigt trött på dom här motgångarna som jag / vi hela tiden får emot oss. Varför tar dom inte slut nån gång ? Jag trodde det nya året skulle börja bra eller åtminstone bättre än vad det hittills gjort. Och det är bara den fjärde januari idag.

Så jag ska sluta att skriva tex : en dag med motgångar, men nu är jag uppe på fötter igen ! För det verkar totalt onödigt.

varför

Varför inte

Men det är bara att gilla läget som är och ta en dag i taget. Så nu göra jag det bästa utav det istället och kommer leva dag för dag. och idag började jag morgonen med att börja plocka bort jultomtar och julsaker lite smått. Ljusstakarna får stå kvar i fönstren så länge och gardinerna får också hänga kvar till sist.

Tog ett litet brake och efter att ha duschat har jag varit iväg och skickat iväg bouppteckning nummer två. Det tar som sagt aldrig slut. Planen jag la upp i går var att åka till lägenheten och försöka fixa det sista och kolla vad som är kvar att göra. Men jag sköt upp det till imorgon istället.

Jobb – fronten

Just nu är det inga mässor i Kista och jag hoppas att dom som är planerade blir av och att jag kommer att få jobba. Jag bara älskar gänget som jag har jobbat med och det som är kul är att man får göra olika saker. Och det hoppas jag fortsätter.  Jag skulle ha jobbat på nyårsafton, men då det blev nya restriktioner så blev det inställt. Men jag kanske ska jobba nästa vecka på Hötorget där man tar vaccinationen. Och det roliga är att Christer ska ta den där nästa vecka. Jag väntar på info under dan eller imorgon.

Men nu ska jag ta mig en kaffe i solen innan jag fortsätter och plocka lite.