Inlägg

Key Solutions

Sponsrat inägg i samarbete med Great Place to Work

Hedersutmärkelse

Vill du att din organisation ska bli en utav Sveriges bästa arbetsplats ?! Varje år delar Great Place to Work ut en hedersutmärkelse som baserar på organisationens resultat. Dom bästa organisationerna i 106  länder över hela världen får en kvalitetsutmärkelse. Och en organisation som har nöjda och engagerade medarbetare gör också att organisationen växer, har mindre personalomsättning och färre sjukskrivningar.

Key Solution

Key Solutions

Key Solutions är certifierade som ett Great Place to Work och utsågs till Europas fjärde bästa arbetsplats i fjol. Great Place to Work är ett undersöknings- och konsultföretag som har dotterbolag över hela världen. Varje år gör dom medarbetarundersökningar från över tio tusen organisationer där organisationerna utvärderas som arbetsgivare av sina medarbetare.

I kategorin Employer Branding uppmärksammades Key Solution för deras arbete inom tillit, stolthet och kamratskap. Dom har certifierats nio år i rad och blir först med att ta emot Excellence Awards. Detta är för att dom värdesätter sina medarbetare på en hög nivå med interna vidareutvecklingar och lyfter fram alla medarbetare så att alla trivs och ingen glöms bort.

Employer Branding

För att komma långt med både sin organisation och varumärke behövs medarbetare som trivs och syns. Och för att lyckas med det måste alla få vidare utvecklas och känna sig stolta över att arbeta inom organisationen.

key solution

Alla högre positioner och chefer hos Key Solution har rekryterats internt och deras chefer har också arbetat i många år i organisationen. Dom har som många organisationer under pandemin fått göra många ändring, men alla medarbetare har hjälpt till att lösa alla problem och utmaningar. Under pandemin har dom hjälp andra genom att plantera fruktträd på barnhem, satt ut solceller på ett hem i Rio de Janeiro och donerat pengar till organisationer plus mycket annat. Det har gjorts tillsammans med alla sina medarbetare.