Helg, Vardagsliv

Helg

Vaknade till vinterland igen

Lördag och helg igen. Det blir lite konstigt när det är jobb måndag till onsdag, ledig torsdag och jobb på fredag igen. Inte för att jag har jobbat, men andra och Christer. Och nu är det ledigt igen. Och i helgen har vi inget planerat alls och kan göra vad vi vill. Jag har plockat ner alla julsaker och nu står alla lådor på altanen.

Helg

I går kväll småsnöade det, men jag trodde inte att det skulle komma ner så mycket. För min plan idag var att ställa in alla lådor med julsaker i förrådet. Men nu blir nog planen att gå ut och skotta lite först så man kan komma fram till förrådet utan att få hela skorna fulla av snö. För i morse vaknade vi till ett vinterland igen.

helg

Detta är vad jag fick se när jag drog upp persiennerna imorse.

helg

Lillan sprang ut fort och gjorde det hon behövde i trädgården medans killarna tog det lite lugnare.

helg

Köttet till kvällen är framtagen men jag har inte bestämt vad vi ska äta till. I går var tanken att jag skulle gjort en laxpudding, men klockan tickade på så fort så vi beslöt att vi ska äta det imorgon istället. Jag ska ta och göra iordning den idag så den är klar att bara värma imorgon.

jag har några apelsiner i kylskåpet som jag vill bli av med så ska nog sätta in en apelsinkaka eller nått också. Eller nått bröd. Ja, vi får se vad jag gör. Jag tänker inte bestämma något här och nu utan tar det som det kommer och vad jag känner för. Det är nått som jag kommer att göra i fortsättningen också –  ta det som det kommer och tänka lite på mig själv och vad jag vill. Och när det gäller vad jag vill så bara bubblar idéerna.