Vardagsliv

Vad händer

Det bara fortsätter

Var man än vänder sig nu så är det någon man känner som blir smittad av detta himla virus. Det är tur att både jag och Christer har varit för oss själva och inte träffat så mycket folk. Och nu är det fler som blir positiva på testerna fast dom inte känner att dom är sjuka. Vad händer egentligen ?

Vad händer

Innan Christer åkte iväg i morse så duschade jag och gjorde mig iordning. Det var några saker som vi behövde hemma i matväg och jag ville handla tidigt för att slippa träffa på så många människor. Och det var inte så mycket folk. Och dom som var i affären höll ordentligt med avstånd och väntade på varann.

vad händer

När jag kom hem gjorde jag lite sen frukost till mig – ägg och hallonyoghurt. Sen har jag inte så mycket bestämt för dagen då jag har gjort det viktigaste. Jag ska ta dagen som den kommer idag tänkte jag.