Vardagsliv

Veckans pepp

Vecka 2

I går var det måndag och jag skulle ha satt in veckans pepp. Men det glömde jag alldeles bort. Men här kommer den.

veckans pepp

Veckans pepp

Och visst är veckans pepp sann ! Och den passar faktiskt mig. Här ska det inte bara tänkas utan också göras. Och det är nått som jag hoppas alla tänker på. Vi är alla värda att verkligen göra det vi vill och inte bara önska.

Veckan

Denna vecka har jag inte så mycket inbokat alls och kan börja ta tag i saker som jag vill göra. I går när jag var och handlade så köpte jag tom jäst ifall jag tar min tid att baka lite. Vi får se vad som händer idag.

I morgon onsdag ska Christer och jag iväg till en jurist. Vi ska fixa till några papper både när det gäller oss och var framtid, men också när det gäller fortsättningen efter mamma. Christer ska också ta sin 3:e spruta och jag går hela tiden in och kollar tider för min. Jag har fått sms, men alla tider är slut hela tiden och just nu är det bara andra sidan stan som kommer upp : Huddinge och Södertälje. Men jag får gå in med jämna mellanrum och kolla.

Dessa små “bebisar” måste snart ner i jorden. Men dom får växa på sig lite och sen måste jag ju köpa lite fräsch jord. Just nu har jag bara sått lite frön på tomater som jag ska hålla koll på. Jag måste kolla vad jag så lite längre fram också.

Det här blev ju inte det mest inspirerande inlägget jag tänkt, men så blir det ibland. Jag har förberett ett mattips igen som kommer ut under dagen igen. Och jag sätter ju bara in dom mattipsen och recepten på saker som vi tycker har blivit goda. Dessutom hittar jag dom lätt själv när jag ska göra dom igen.