Vardagsliv

Händelserik natt

Är fortfarande uppe

Det blev en händelserik natt för Christer och mig. Kvällen började bra och vi käkade pulled pork av fläskkarré som jag gjort under eftermiddagen. Vi tittade på tv och fick och la oss vid tolv. Där fortsatte jag titta lite på tv och efter en stund så la sig Christer för att sova. So far so good !

Händelserik natt

Helt plötsligt började Christer rulla runt i sängen oroligt och jag trodde att han inte visste hur han skulle ligga. Det var runt halv två på natten. Men han hade jätteont i magen. Jag trodde han skulle gå upp och gå på toa, men han gick upp, hukade sig, la sig igen och fick ondare och ondare. Jag ringde först 1177 men var nr 60 i kön och när Christer fick så ont så han låg dubbelvikt i sängen ringde jag 112.

Ambulans blev beställd, men dom hade mycket att göra så det kanske skulle ta lite tid. Vi gick upp under tiden och gick ner på undervåningen. Vid två var jag tvungen ringa igen då Christer var på bristningsgränsen, och vid halv tre kom ambulansen och körde in honom direkt.

NJURSTEN !

Och det vet jag ju hur det känns. Ja, inte njursten utan gallsten och deras värk är detsamma. Jag kunde självklart inte sova då mitt adrenalin var uppe i topp. Låg i soffan fram till strax före sju och sen försökte jag slumra lite. Vid 8 ringde Christer och sa att jag kunde åka och hämta honom så det var bara att åka iväg. Sen blev det apoteket i Barkarby då dom har öppet från 8.

Christer har gått och lagt sig en stund och jag har duschat. Även om jag bara sovit drygt 1 timme så är jag fortfarande vaken. Ska också lägga mig ner och vila lite.

Tulpanens dag

Idag är det tulpanens dag och i förrgår köpte jag ett 10-pack, Dom fick stå på altanen under torsdag till fredag och igår satte jag dom i vas.

händelserik natt