Älvsjömässan, Pepp varje vecka, Vardagsliv

Pepp och spruta

Äntligen fick jag den tredje sprutan

Jag fick sms för ett tag sedan för att kunna boka min tredje spruta. När Christer fick sitt sms hade han tur och fick tag i en tid i stan på en gång. Men jag har suttit och försökt få en tid jag med. Men alla tider har varit i Huddinge eller Södertälje och det är andra sidan stan för mig. Så jag har väntat och försökt se om det kommit upp någorlunda närmare. Pepp och spruta

Pepp och spruta

pepp och spruta

Varje vecka sätter jag in veckans pepp från min almanacka som jag köpt på Personlig Almanacka. Nu är det vecka 3 och här är veckans pepp. Pepp från vecka 1 och vecka 2 ser ni om ni klickar på dom rödmarkerade veckorna.

Solen skiner ute och det är nästan klarblå himmel. Men det blåser som bara den. Jag stoppade in glas och kartonger som skulle kastas och fixade det på vägen mot Vällingby. Jag var inne i Vällingby’s läkarhus vid kvart i nio och det var tur. Man kunde gå in och ta en nummerlapp innan dom öppnade och framför mig var det 15 personer. När klockan var fem över nio bara rusade det in folk så det var tur att jag var där tidigt.

Så nu är äntligen min tredje spruta tagen. Nu är det bara att vänta på att jag får ont i armen och ha ont i morgon. Ha ha ! Och då ska jag jobba några timmar. Då jag är timanställd för att jobba på Kistamässan och inte veta om det kommer att bli några mässor just nu får man ta lite vad som helst just nu. Allt för att kunna dryga ut kassan och spara a-kasse dagar. Så imorgon ska jag åka till Stockholmsmässan i Älvsjö för att hjälpa dom förbereda inför mässor med vad det nu innebär. Jag får se imorgon.