Älvsjömässan, Arbetslös, Vardagsliv

Stockholmsmässan

Några timmars arbete

Ni som följer eller börjat följa mig vet att jag jobbat lite på Kistamässan i slutet av förra året. Det var ju några mässor som blev av då. Men sen har det inte varit några mässor och då jag är arbetslös måste man ju både söka jobb och försöka få in lite pengar. Så jag fick också jobb på Älvsjömässan – eller Stockholmsmässan. Och denna vecka skulle Formex mässan ha varit där men efter nya restriktioner i slutet av december så drogs också den in.

Stockholmsmässan

Men idag var jag insatt på några timmar på Stockholmsmässan även om det inte var någon mässa. Lite förberedelser inför mässorna framåt – när dom nu blir av.

Stockholmsmässan

Just nu är det väldigt tomt på mässorna !

Christer skjutsade mig till Barkarby då han skulle åt snarlika hållet och så att jag hade tid att fylla på SL kortet. Jag åker ju inte kommunalt så väldigt ofta så jag fyllde på så jag hade resor idag och imorgon.

En härlig röd himmel som jag var tvungen att ta kort på när jag kom till Barkarby. Vi var säkert 10 personer som stod på bron vid pendeln och tog kort.

Jag tog en tidigare pendel då jag inte visste riktigt var jag skulle gå in och var jag skulle ta vägen. Folk som skulle ta sprutan stod i kö och kön var uppe ända vid pendeln. Men jag kom in efter att ha ringt på en porttelefon vid kontorsingången.

Killen jag skulle träffa skulle berätta om hallar och var allt fanns, men jag berättade att jag varit på mässan och ställt ut hund så jag hade lite koll. Vi gick runt ändå och jag sa tex “ja, här kommer man ner till östra ingången….” så skrattade han bara.

Jag och Anna gick ner till “flaggrummet” och vek ihop nytvättade flaggor. La dom på “rätt land” och städande till rummet. Vi fixade också till lite i en utav garderoberna och byggde ihop några “sprit-stationer” som dom fått och som ska ställas ut. Så att alla kan ta “sprit på händerna.

stockholmsmässan

Imorgon ska jag åter igen jobba i garderoben och fixa till. Det finns ju flera stycken så får se vad som ska göras.