Vardagsliv

Minnesdag

Många tankar

Idag skulle du ha fyllt 80 år och det är 4 år sedan du somnade in. Du har funnits i mitt liv sedan jag var drygt 1 år och stöttat mig i ur och skur. Visst har alla familjer stunder där det är bråk och tjafs, och vi likaså. Det finns ingen familj som är 100%.  Så idag går det många tankar och det är en minnesdag just för dig.

Minnesdag

Enar – du är enormt saknad och ikväll tänder vi ett ljus just för dig !

minnesdag

Fredag och framåt

Idag ser det ut att bli finare väder. Just nu är det -4 grader ute och jag sitter och kollar vad som ska handlas inför helgen. För idag ska jag åka ut på lite ärenden. Sen ska jag hem och fixa lite. Jag började lite igår när jag börjat komma upp från ytan igen. Det har varit några jobbiga dagar bakåt när jag varit hemma. Man får lite tankar som gjort att jag varit lite nere. Men nu är det dax att göra att sätta fart igen.

Men vänta lite nu ! Var det inte jag som skrev att jag inte ska skriva så ?! OK, men nu får det stå kvar.

I helgen ska vi ta det lugnt. Eller rättare sagt – i morgon ska vi ta det lugnt för på söndag ska jag åka till Upplands Väsby. Jag ska vara hårmodel åt Lin igen då hon har ett nytt prov. Så det blir lite klipp och färg och det behövs just nu för dom grå syns lite för mycket just nu.

Nästa vecka är det just nu ingenting inskrivet i almanackan. Men det är ju inga problem att sysselsätta sig. Jag ska nog försöka och förbereda lite på övervåningen som vi ska måla både golv och väggar och då måste ju saker bort. Det ska bli kul !