Vardagsliv

Varför jämt köpa svart ?

Vi behöver lite mer färg

I går berättade jag att jag varit ute och handlat lite. Ja, det blev lite mer än vad som stod på listan, men det var kul. Det var inte så mycket folk ute så jag kunde gå runt och strosa runt lite i affärerna. Nått jag egentligen skulle velat göra är att gå in och köpa lite nya underkläder, men jag var på fel sida för dom butikerna och jag hade två blommor i bilen som jag inte ville att dom skulle bli kalla. Jag hade köpt två mindre garderobsblommor på Lidl.

Varför jämt köpa svart ?

När jag var inne på Lidl såg jag att dom hade “funktionstights” i både rosa/lila och svart.

Varför jämt köpa svart ?

Inte för att jag är ute och springer, men jag tycker dom är sköna att ha hemma. Dessutom är dom mjuka inuti Så jag köpte mig ett par i lite färg istället för svart. För det tycker jag man har tillräckligt av hemma. Jag har storlek small på mig och dom var jättesköna. Så vill du ha ett par så åk till Lidl dom dom finns till söndag.

Kolla frön och odla prydnadsgräs

Vet inte om du såg igår när jag berättade att man kan odla eget prydnadsgräs. Och dessutom året runt. Missade du det så klicka HÄR  ! För det ska jag pyssla med idag bland annat. Kolla vad jag har för andra frön som kom hem i veckan och se vad som ska i nu och i senare i såjorden.

Jag har lite andra planer också, men jag får se vad jag gör och vad jag har lust med.  Det är ju i alla fall lördag ! Men vi har inte planerat att åka ut i alla fall utan vara hemma och pyssla lite. Det man gjort ett tag nu och börjat vänja sig vid.