Vardagsliv

Luktar gott

En fräsch doft på toaletten

Visst vill vi alla att det ska lukta gott på toaletten ?! Både när man går in där och när man går därifrån. Vi har en sån där sprayburk med doft om man behöver spruta innan man går ut från toaletten. Och det tror jag många också har. Men nu har jag köpt en sak som luktar gott hela tiden.

Luktar gott

Ni vet ju att jag tycker om att köpa saker jag inte provat förut och nu har jag gjort det igen. Samtidigt som jag var på Lidl häromdagen och köpte mina tights hittade jag denna.

luktar gott

En glasbehållare med en blomma som kom med i förpackningen. Jag satte ner blomman i glasbehållaren och nu är hela blomman gul då den sugit upp innehållet och sprider en god lukt på toaletten. Jag vet inte hur lång tid det dröjer innan vätskan är slut. Men kul att testa. Jag köpte nån orientalisk doft och det fanns en eller två andra dofter också. Och jag vet inte om dom kommer att ha dom här i deras ordinarie sortiment då dom var på rea i veckan. Men jag ska titta om dom finns och köpa fler om dom finns. Och jag ska nog testa att sätta in en i badrummet på övervåningen även om den är större.

Söndag

Idag är det söndag, lite molnigt och just nu +2 grader ute. Vi har suttit och tittat på en serie som vi började titta på igår “La Brea”. Christer har satt igång avkalkningen på kaffemaskinen och sen får vi se vad dagen erbjuder.

Jag kanske ska fortsätta kolla på mina frön. I går satte jag ner mina popcorn-kärnor och jag vet att dom kommer upp snabbt då jag satte det sent förra sommaren för att testa. Och i går la jag också ner enskild kärnor för att dom ska bli högre och se om det blir några majskolvar. Men jag ska nog sätta några fler.