Pepp varje vecka, Vardagsliv

Ny vecka

Veckans pepp

Måndag och ny vecka. Känns som man bara snurrar runt i ett ekorrhjul varje dag. Men nu är det dax att ta tag i saker som legat och som jag inte har orkat ta tag i. Men jag startar med dagens pepp från almanackan som jag börjat med och kommer att fortsätta med varje måndag.

ny vecka

Här hittar ni veckans pepp för vecka 1, vecka 2 och vecka 3 !

Ny vecka

Vecka 4 och 7 dagar kvar av januari. Sen går vi tom in på en ny månad.

Den här veckan är den första veckan än så länge som är tom ! Så då kan jag passa på att göra saker som jag inte gjort på länge. Och som jag inte orkat ta tag i. It’s time ! Det enda som står i almanackan är att Christer ska på sitt återbesök till S:t Görans sjukhus på röntgen. Och jag håller tummarna att det inte finns några stenar kvar och att dom “kommit ut”. Han har varit smärtfri i typ en vecka nu och sluppit ta en massa tabletter så det är ju positivt.

ny vecka

Första koppen kaffe är slut och det är dax för både mer kaffe och frukost. Sen blir det lite planering om dagen, i alla fall förmiddagen och så får vi se vad som händer.