Vardagsliv

Det bjussar jag på

Man kan inte vara sminkad jämt

I dag hade jag tänkt att åka till Vällingby och betala räkningar för lägenheten på banken. Men jag har ändrat mig och kommer att vara hemma idag. Helt otroligt va ?! Ha ha ! Jag brukar ju alltid göra någonting på dagarna och idag är det ju fint väder dessutom. Men jag bara kände inte för det. Så mysbyxor och utan smink sitter jag i soffan framför en serie på Netflix medans jag gör en massa på datorn. Och den här bilden bjussar jag på !

bjussar jag på

Bjussar jag på

En lunchkaffe är alltid gott och jag märkte att jag måste göra mer vaniljsirap som jag gör själv. Förut köpte jag alltid det på affären i mindre flaskor, men dom är ganska dyra. Och jag hittade ett recept på nätet som jag gör efter och häller i en glasflaska som står bredvid kaffemaskinen.

Men det får jag göra sen när jag snart är klar på datorn – för den behöver laddas om en liten stund. Kanske ska ta och baka en äppelkaka också när jag ändå är i köket. Jag har en påse med röda äpplen som jag behöver göra något med ändå.

Jag skrev ovan att jag sitter och tittar på en serie på Netflix. Ibland fastnar man för vissa serier och det har jag gjort med denna. Denna heter “Stranger” och är en mini-serie på 8 avsnitt.