Vardagsliv

Lära sig nått nytt om värme

Man kan ju passa på

I dag har jag varit ute och gjort några ärenden på förmiddagen. Och det har handlat om att handla lite på lite olika butiker när det gäller lite mat och dricka. Jag var ju på Dollarstore förra veckan och hittade då några nyheter som dom tagit in som jag ville prova. Och jag var tydligen inte själv för dom var redan slut. Så nu hoppas jag på att dom kommer in igen. Och så är min plan att lära sig nått nytt.

Lära sig nått nytt

Efter att ha plockat in det jag handlat, käkat lite lunch och vattnat blommorna gick jag upp i mitt hobbyrum. Nu skulle det rensas och jag kastade en massa papper som inte har nån nytta längre och som bara tar plats.

Jag hade också tänkt att sätta mig ner och prova på kalligrafi. Men det kommer jag ha tid med att göra i alla fall. Nu när det är vinter och kallt ute vill man ha mer värme tex infravärmare för att sitta och göra kalligrafi oftare utan att frysa.

lära sig nått nytt

Att skriva snyggt är väl nått som många tycker är kul. Och jag tycker om lite snirklar och att prova på nått nytt. Jag har suttit och tittat lite om jag hittat lite övningar och hur man gör, men jag har hittills bara hittat en massa YouTube filmer om det. Men jag ska fortsätta leta.

Det är också väldigt kallt så man vill lära sig allt om hur man får in värmen mitt i vintern

Det finns infravärme man kan använda tex i sin inglasade balkong då blir det varmt och man kan nästan sitta ute nu när det är kallt. Många caféer har också infravärme nu så att kunderna ej fryser. En infravärmare är alltid bra att ha både inomhus och utomhusmiljöer.

I dag när jag ändå var på Dollarstore köpte jag en sprayfärg i violett så jag kunde spraya min bena på huvudet. Jag skulle ju egentligen varit hårmodell i går, men det blev inställt pga Corona. Men jag har fått en ny tid. Och sprayen var väl ingen hit på hår som blivit grått, men nu lyser det inte i alla fall i hårbotten.

I morgon blir det en tur till Vällingby och betala månadsavgiften och el på lägenheten. Sen har jag två jobbiga samtal att göra imorgon som jag har skjutit på nu i en vecka. Men det måste bli av !